Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen. Let's know world around us. Travel as way to see it..

Czech version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Czech version

German version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
German version

English version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
English version

Spanish version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Spanish version

French version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
French version

Greek version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Greek version

Italian version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Italian version

Dutch version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Dutch version

Portuguese version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Portuguese version

Swedish version for Suppressant läkarbehandlingar för aptit. Sexuell dysfunction. Ta av fördjupningen.
Swedish version

 

 

Vårt vård- i vårt räcker


Suppressant läkarbehandlingar för aptit

Suppressant läkarbehandlingar för aptit

Fet fördelningscanpåverkan som en person riskerar av sjukdom. Fett som bärs runt om midjan och i det buk- området som karakteriseras av ”äpplet, formar”, är tillhörande med ökande riskerar för många medicinska problem liksom hjärtsjukdom, cancer, kickblodtryck och sockersjuka. Fett, som är mestadels utdelat runt om bakdelarna och låren, är tillhörande med ett lägre riskerar av framkallning av dessa sjukdomar.

Under ferierna eller, när de firar, har många av oss overeaten. Men något folk har problem som kontrollerar deras aptit och, avslutar upp att äta nonstop, tills att äta avbryts.

Efter anvisningarna har framkallats som kan hjälpa att kontrollera att äta för supfest: - Äta endast på etablerade måltider. - Undvik att hålla matar runt om det kan starta bingeing. - Undvik modeflugan, eller mycket restriktivt bantar. - Uppehället en matdagbok och loggar för att bedöma vad meddelade supfesten.

Flera suppressant läkarbehandlingar för aptit är tillgängliga till festfetma. I allmänhet är dessa läkarbehandlingar effektiva och att leda till ett genomsnitt väger förlust av fem till twenty-two pund. ovanför det som förväntas med, non-förgifta fetmabehandlingar.

Emellertid fetma, är lämpligare ansedd en kronisk sjukdom än en prima livsstil. Andra kroniska sjukdomar, liksom sockersjuka och kickblodtryck, klaras av av långsiktig drogbehandling, även om dessa sjukdomar förbättrar också med ändringar i livsstil, liksom bantar och övar. Även om detta utfärdar kan angå läkare, och tålmodig, samkväm beskådar på fetma inte bör förhindra tålmodig från sökande medicinsk behandling för att förhindra vård- riskerar som kan orsaka allvarlig sjuka och död.

läs mer...

Sexuell dysfunction

Sexuell dysfunction

Läkarundersökningen dela upp i faktorer inkluderar droger (alkohol, nikotin, narkotiskt preparat, stimulanser, antihypertensives, antihistamines och några psychotherapeutic droger); skador till baksidaen, problem med en förstorad prostatakörtel, problem med blod levererar, ger mod skada (som i ryggmärgskador); eller sjukdom (diabetisk neuropathy, multipelsclerosis, tumors och, sällan, tertiary syphilis); fel av olika organsystem (liksom hjärtan och lungsna); endocrineoordningar (thyroid, hypofys eller adrenal körtelproblem); hormonal brister (låga testosterone, estrogen eller androgens); och någon födelse hoppar av.

Orgasmoordningar är en ihärdig fördröjning, eller frånvaro av orgasmen, efter som en sexuell spänning för det normala arrangerar gradvis. Oordningen kan uppstå i både kvinnor och manar. Igen är SSRI-lyckodrogerna frekventerar gärningsmän -- dessa kan försena prestationen av orgasmen eller avlägsna den helt.

Skapelsen av ett uppförande är en extremt invecklad kaskad av händelser som kräver många olik saker att hända. Det finns talrika kemiska sändare som är involverade i denna inklusive epinephrine, norepinephrine, acetylcholine, prostaglandins och nitric oxid. Avkrävamekanismen, som uppförande uppstår vid är stilla oklart, bara vi vet att de neural matar in från hjärnan är extremt viktiga. Reflex uppföranden, som sett i folk med binda med rep skada liksom paraplegics, var ofta fattig uppföranden och som inte är hållbara för långvariga perioder av samlaget.

Erectile dysfunction kan uppstå plötsligt eller gradvist. Några manar förlorar långsamt firmnessen av deras uppföranden eller hur long uppförandena sist. I andra manar speciellt dela upp i faktorer de vars impotens i hög grad orsakas av psykologiskt, problemet kan uppstå oförutsägbart och kan förbättra när som helst. Illviljan deras svårigheter med uppföranden, manar med impotens fortsätter ofta för att ha den det normalaorgasm och ejaculationen.

Det finns många effektiva behandlingar för erectile dysfunction. Det populäraste alternativet är en klassificera av droger som kallas phosphodiesterasetyp 5, inhibitors (PDE5), som inkluderar sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) och tadalafil (Cialis). Dessa droger som tas i pill, bildar från nolla till 60 noterar för sexuell aktivitet, arbete i ungefärligt 70 procent av manar, fast de är mindre effektiva i manar med neurological orsakar av erectile dysfunction liksom nervskada från prostatakirurgi, sockersjuka eller ryggmärgskada.

läs mer...

Ta av fördjupningen

Ta av fördjupningen

Genom att använda hjärnan som avbildar teknologier och neurochemical tekniker, finner forskare att en knyta kontakt av växelverkan strukturerar är ansvariga för dessa sinnesrörelser. Mycket strukturerar forskningscentra på amygdalaen, mandel-formad djupt inom hjärnan. Amygdalaen tros till serven som ett kommunikationsnav mellan delarna av hjärnan, som processaa inkomma sensoriskt signalerar, och delarna som tolkar dem. Det kan signalera, att ett hot är närvarande, och starta ett skräcksvar eller ångest. Det verkar som om, emotionella minnen som lagras i centraldelen av amygdalaen kan leka en roll i oordningar som gäller mycket distinkt skräck, lika fobin, stunder som olika delar kan vara involverade i annan bildar av ångest.

Även om det är ovanligt, kan bestämda medicinska problem efterapa tecknen av ångest eller den jämna jordbruksprodukter det. Palpitationsna och andnöden som orsakas av ett ojämnt hjärtslag, kan lätt missförstås för ångest. En koagulering i lungen (pulmonary blodpropp) orsakar ofta unexplained känslor av ångest. Neurological problem liksom epilepsi- och hjärnoordningar kan vara ansvariga för tecken av ångest. Så canblodbrist, sockersjuka, thyroidsjukdom och adrenal problem. I allmänhet försvinner dessa ska tecken, när den bakomliggande sjukdomen kommas med under kontrollerar, även om ångesten kräver ibland separat behandling.

Det ska deprimerade folket verkar ledset, eller ”besegra,” eller kan vara oförmöget att tycka om deras det normalaaktiviteter. De kan ha ingen aptit, och att förlora väga (även om något folk äter mer, och affärsvinst väger, när den är deprimerad). De kan sova för mycket eller för lite, ha svårighet att gå att sova, sova restlessly eller att väcka mycket tidig sort i morgonen. De kan tala av känslig skyldigt, värdelöst eller hopplöst; de kan sakna energi eller vara skärrade och agiterade. De kan funderare om dödande sig själv och kan även göra ett självmordförsök. Något deprimerat folk har idéer för villfarelser (falskt, fixat) om armod, sjukdomen eller sinfulnessen som förbinds till deras fördjupning. Ofta är känslor av fördjupningen värre på en särskild tidspunkt, för anföra som exempel, varje morgon eller varje afton.

Läkarundersökningtecken av denna oordning inkluderar: att darra som twitching, muskelspänning, huvudvärkar, retlighet som svettas, nauseaen som hoas exponerar, light-headedness och svårighetsandning. GAD diagnostiseras, när psykologiska och läkarundersökningtecken av ångest varar mer, än en månad och medföljs inte av tecknen av andra ångestoordningar.

läs mer...

 

 

Read our other articles:
Let's know world around us. Travel as way to see it.

Sitemap© Copyright 2007 Service Community of Brazilia.